Ouder Login

Tarieven Flexibele opvang

Flexibele opvang in Heerhugowaard is mogelijk bij Kindcentrum Eclips. Hoe flexibel is flexibele opvang bij het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang (BSO)? Wat houdt flexibele opvang precies in?

 

Van een uurtje extra tot flexibele opvang

Werkgevers verwachten steeds vaker van werknemers dat zij zich flexibel in kunnen zetten. Hier biedt Kindcentrum Eclips mogelijkheden voor.

Een uurtje eerder beginnen met werken of een uurtje langer doorwerken? Geen probleem bij Kindcentrum Eclips. Dát is één van de vormen van de flexibiliteit van ons kindcentrum zonder dat wij een apart uurtarief rekenen. Extra uurtjes kunnen tot een dag ervoor of zelfs tot dezelfde dag nog worden aangevraagd. De extra uren (of halfuren) worden dan tegen het reguliere tarief gefactureerd.

Hetzelfde tarief, ook als je alleen voorschoolse opvang afneemt

Hetzelfde reguliere tarief als je alleen opvang afneemt bij de voorschoolse opvang (VSO). Neem je bijvoorbeeld alleen opvang af tijdens de schoolweken vóór schooltijd op alleen de maandag en dinsdag? Dan rekenen wij het reguliere tarief van voor alle maandagen en dinsdagen in de schoolweken. Dus geen hogere tarieven of flexibele toeslagen.

Tarieven Kinderdagverblijf
Tarieven BSO

Flexibel met Flexbundels

Als je in de zorg werkt heb je vaak te maken met een heel flexibel rooster. Je weet vaak wel hoeveel uur je werkt maar wat betreft de dagen en tijden is er geen regelmaat. Speciaal voor ouders met deze uitdaging biedt Kindcentrum Eclips flexibele opvang met flexbundels.

Het voordeel is dat je vooraf je aantal uur schat en hiervoor neem je een bundel af.

Voorbeeld:
Gemiddeld neem je elke maand een flexbundel af voor de kinderopvang van bijvoorbeeld 20 uur per maand. Deze 20 uur mag je zelf indelen in de betreffende maand. Heb je meer uren nodig omdat je bijvoorbeeld een uurtje extra werkt? Geen probleem.

Tegen hetzelfde voordelige flexibele tarief kan je extra uren afnemen.

Om de week andere opvang

Indien jij of je partner in ploegendienst werkt kan dit bij het afnemen van kinderopvang soms erg onvoordelig uitpakken. Bij Kindcentrum Eclips niet!
Je kan aangepast op je rooster de opvang afnemen.

Voorbeeld:
Om de week heb je een verschillend rooster. Bijvoorbeeld de ene week alleen de ochtenden (of alleen voorschoolse opvang) en de andere week alleen de middagen (of alleen de naschoolse opvang). Zo hoef je niet standaard te veel uren af te nemen en betaal je de opvang die je nodig hebt.

Volledig flexibel

Het kan zo zijn dat je eigenlijk altijd je werktijden kan afstemmen op de vrije tijd van je partner en maar sporadisch opvang nodig hebt. Voor deze situatie bieden wij volledig flexibele opvang of incidentele opvang. Voor zowel de buitenschoolse opvang als het kinderdagverblijf zijn hiervoor mogelijkheden.

Alleen opvang tijdens schoolweken, ook bij het kinderdagverblijf

Werk je in het onderwijs? Of kan je je werk zo plannen dat je de schoolvakanties vrij bent?
Villa biedt op het kinderdagverblijf en bij de BSO opvang tijdens de schoolweken.

Werk je juist tijdens schooltijden en wil je in de vakanties opvang tijdens deze tijden? Dat is mogelijk!

Ruilen of inhaalagen

Steeds vaker wordt er verwacht flexibel te zijn in werkdagen ruilen, ook hier speelt Kindcentrum Eclips op in. Het is namelijk mogelijk onbeperkt van dagen te ruilen, mits er voldoende plaats is op de groepen.

Tevens biedt Kindcentrum Eclips de mogelijkheid de gesloten dagen van de Eclips in te halen.

Extra opvang, extra uurtje

Heb je een vergadering aansluitend op uw werkdag, moet je een uurtje eerder
starten of overwerken? Een uurtje extra opvang is geen probleem!

Tegen hetzelfde tarief is het mogelijk incidenteel of voor een bepaalde periode een extra uurtje afnemen.

Incidentele opvang

Een extra dienst, opa en oma die op vakantie gaan, een studiedag…het kan eens gebeuren dat je geen gebruik kunt maken van je vaste opvangadres of dat je extra opvang nodig hebt.

Voor deze situaties biedt Kindcentrum Eclips incidentele opvang tegen het normale tarief.

Wil je meer informatie kan je ons bereiken op het telefoonnummer 072 57 204 05 of schrijf je het liefst een e-mail? klik hier

Uiteraard is een bezoek bij op ons kantoor aan de Sara de Bronovoland en een rondleiding ook mogelijk!